15 червня 2016 року «Галерея Вишиванок» відсвяткувала свою п’яту річницю. До магазину прийшли чимало покупців, які уже придбали там одяг та аксесуари, а дехто і неодноразово, та переконалися у високій якості та надійності товару. Для них «Галерея Вишиванок» влаштувала свято. Чимало гостей отримали подарунки, зокрема, знижки на вишиванки та аксесуари.

Тернополянка Олена, розповідає, що у «Галереї Вишиванок» придбала одяг для усієї своєї сім’ї і прийшла, щоб побажати магазину успіху:

«Хочу побажати «Галереї Вишиванок» процвітання. Також хочу відзначити, що тут справді хороший товар і працюють люди, які завжди вдало порекомендують, підкажуть, з ними приємно спілкуватися. Я, можна сказати, постійний клієнт, адже у «Галереї Вишиванок» уже придбала сукні для себе і донечки та вишиті сорочки для чоловіка та сина. Наші вишиванки красиві і якісні, часто нас запитують, де ми їх купили. Я надзвичайно задоволена і рекомендую усім «Галерею Вишиванок».

Власниця магазину Тетяна розповіла, що найбільшим подарунком для «Галереї Вишиванок» у її п’ятий день народження – є бачити своїх покупців, які прийшли привітати: «Ми раді сьогодні зустрічати наших дорогих покупців, адже це наше з ними спільне свято.

Ми працюємо з найталановитішими, найкращими майстрами, щоб запропонувати усім, хто до нас приходить, лише якісний, зручний та красивий одяг. Кожен покупець для нас особливий і ми намагаємося допомогти обрати йому саме той виріб, який гарно ляже по фігурі та пасуватиме . Наші консультанти з радістю надають поради, щоб людина знайшла, скажімо так, «свою» вишиванку – ту, в якій почуватиметься комфортно та впевнено. Ми пишаємося, що наших покупців стає усе більше, і усе це люди, які знають цінність цих речей. Вони відносяться до вишитого одягу не лише як до стильної речі, яка зараз у моді і стає все популярнішою, а найперше – як до скарбу нашого народу, як до чудової традиції, яку вони передають своїм дітям та внукам. Сьогодні хочу сказати усім нашим покупцям: ми чекаємо і любимо Вас, бо все, що ми робимо – робимо тільки для Вас», - каже власниця магазину «Галерея Вишиванок» Тетяна.