На конкурсі краси «Місіс Тернопіль 2015» учасниці дефілювали у виробах від «Галереї вишиванок». Леді виходили у вишитих блузках, сукнях та костюмах. Вироби, які одягнули красуні – були різних кольорів – білі, чорні, зелені, рожеві, голубі. В основі вишивки - рослинні та геометричні орнаментами. Одяг від «Галереї Вишиванок» чудово підкреслював фігури учасниць, додавав жіночності, елегантності та вишуканості. Конкурсанти почувалися у цих виробах зручно та впевнено.

Це був перший конкурс від медіакорпорації «RIA», у якому змагалися не дівчата, а жінки віком від 30 років, які одружені, мають дітей та досягли успіхів у професії чи у громадській діяльності. У фіналі участь взяли 13 конкурсанток.

«Ми були раді надати наші вироби для таких красивих і чудових леді. Ці жінки дійсно зробили захід яскравим і наші вишиванки чудово у цьому допомогли. Нам було дуже важливо, щоб одяг для конкурсанток був комфортний, адже це жінки, які вперше виходили на подіум на дефіле. І, звичайно, ж, оскільки кожна жінка є особливою - ми також намагалися обрати саме той виріб, який найкраще ляже їй по фігурі, підкреслить найкращі риси, пасуватиме до кольору очей та волосся. Для нас було головне – за допомогою наших вишиванок створити кожній учасниці позитивний, святковий настрій, щоб вона представила себе якнайкраще. Ми пишаємося, що красиві українські жінки справді виглядають неперевершено у наших виробах», - розповідає власниця магазину «Галерея Вишиванок» Тетяна.

Учасниці конкурсу кажуть, коли одягнули сорочки, сукні та костюми від «Галереї Вишиванок», - дійсно відчули себе красунями, кожна з яких варта перемоги.

«Під час конкурсу мене переповнювали неймовірні емоції. Ми дійсно були дуже вишуканими. Було цікаво як все відбувається, адже ми не мали раніше досвіду на конкурсах краси, тут участь брали прості жінки, а не моделі. Дійсно, кожна із нас в душі хоче побувати на подіумі, пройтися під світлом софітів, у найкрасивішому одязі. Ми мали прекрасну нагоду спробувати це», – зауважує учасниця конкурсу „Місіс Тернопіль – 2015” Оля Караванська.

“Місіс Тернопіль 2015” стала Тетяна Онищук. Нагородою для неї - була подорож Європою, інші учасниці отримали цінні призи. Власниця магазину «Галерея Вишиванкок» Тетяна також порадувала подарунком одну з учасниць конкурсу, яка найбільше симпатизувала, – вона вручила жінці сертифікат на знижку у розмірі 50% на покупки у «Галереї Вишвианок».