«Галерея Вишиванок» взяла участь у презентації 15 ювілейного номеру глянцевого журналу «City Life», який 10 листопада 2016 року презентували у Тернополі. Представлення нового номеру журналу відбулося у ресторані "Оскар", де гостей чекала зустріч з успішними людьми Тернополя, виступ шоу-балету, гра на саксофоні та пісні. Окрасою свята був показ мод від відомих брендів та бутиків, про які ідеться у новому номері журналу.

«Галерея Вишиванок» представила на показі мод одяг для дітей та дорослих – це оригінальні сорочки із різнобарвною вишивкою для хлопчиків, блузи, спіднички, костюми для дівчаток, а також блузи, сукні та віночки для жінок.

«На презентації модного журналу, звичайно ж, пасує представити модний одяг, тим паче, національний, український. Якщо мова іде про моду – то це про «Галерею Вишиванок», адже ми не лише відроджуємо і популяризуємо вишиванку у тому вигляді, у якому вона була здавна, а й відстежуємо модні тенденції і намагаємося наші вишиванки осучаснити. Сьогодні ми показали саме ті сучасні вироби, які найбільше полюбляє молодь. Разом з журналом «City Life» хочемо і надалі презентувати модні новинки від української вишиванки», - каже власниця магазину «Галерея Вишиванок» Тетяна.