17 листопада 2016 року відома київська рестораторка, успішна бізнес-леді Маргарита Січкар провела для тернополянок майстер-клас «Життя зі смаком». Вона поділилася рецептом свого успіху та обговорила з жінками цікаві та актуальні для них теми. Наприклад: як встигнути в житті все і бути щасливим? Хто такий справжній чоловік, як його розпізнати? Формула любові - з чого вона народжується? Як з максимальною користю приділити час дітям? Як визначити свою улюблену справу?

Однією із тем, яку обговорювали на зустрічі – була «Як бути привабливою жінкою завжди і всюди?». Тому на цьому вечорі актуальним був показ мод від магазину «Галерея Вишвианок», яка представила стильний український одяг, котрий зробить жінку ще більш привабливою. Власниця магазину Тетяна, каже, до цієї зустрічі «Галерея Вишиванок» готувалася по-особливому:

«Ми знали, що сьогодні зберуться тернопільські леді, які добре знаються на моді та з витонченими смаками, тому ми ретельно обирали, що ж показати їм із наших виробів. Ото ж, ми презентували різноманітні сукні та блузки, які анітрохи не схожі між собою, скажімо так, це речі навіть для найвибагливішої модниці. Ми представили чимало виробів із натуральних тканин, в тому числі, із оксамиту, який останнім часом знову став популярним. Також ми показали сукні з фатином, який додає образу легкості та вишуканості. Чимало виробів, які ми презентували, – ручної роботи, це ексклюзивні речі, яких ви не побачите більше ні в кого. Наша сьогоднішня колекція – особлива, адже створена для найпрекрасніших, найніжніших жінок, створена, щоб підкреслити найкращі риси наших чарівних леді та додати жінкам позитивного настрою», - каже власниця магазину «Галерея Вишиванок» Тетяна.