У Тернополі презентували новий дитячий глянцевий журнал «Just One. Kids». Свторили його молоде подружжя Володимир та Діана Гурики. Вони кажуть, тернопільські діти надзвичайно активні і талановиті, про них можна багато писати і про них мають знати усі, щоб хлопчики і дівчатка мали стимул розвиватися.

Привітала працівників «Just One. Kids» з виходом першого номеру журналу «Галерея Вишиванок», яка також дбає про тернопільських дітей та завжди пропонує їм велике різноманіття найоригінальніших вишиванок.

«Сьогодні ми прийшли на це свято не лише зі словами привітань, а й показати, як ми любимо тернопільських дітей та як стараємося зробити їх красивими. На подіумі маленькі моделі дефілювали у наших виробах. Ми представили сукні для дівчаток та сорочки для хлопчиків. Ми дуже задоволені, адже гості свята відзначали, що наші вишиванки пасують дітям і роблять їх ще гарнішими. Сподіваємося, що на сторінках «Just One. Kids» неодноразово з’являтимуться статті про наші новинки для дітей», - каже власниця «Галереї Вишиванок» Тетяна.