У Тернополі відбулися Дитячі дні моди. Покази мод організували 7 вересня 2019 року під час презентації нового випуску глянцевого журналу «Just One Kids» у концерт-холі «Подоляни».

«Ми постійно організовуємо вечірки-презентації журналу «Just One Kids» і усе частіше намагаємося до показів залучати батьків. Вони попросили організувати масштабніший захід і сьогодні у нас подвійне свято – презентація нового номеру журналу та Дитячі дні моди. Усі учасники отримали сертифікати від наших бізнес-партнерів. Найперше, ми показуємо жителям міста українських дизайнерів і магазини, які презентують наші бренди, – каже організаторка дитячих днів моди та засновниця журналу «Just One Kids» Діана Гетун.

Участь у показі мод взяли 200 моделей. Одна із колекцій, яку вони представляли – від магазину «Галерея Вишиванок».

«Діти – наше все, ми хочемо бачити їх красивими та витонченими. Дуже радіємо, коли бачимо дітей у вишиванках. Ми завжди долучаємося до Дитячих показів мод, бо для нас це особливе свято, ми любимо дарувати радість нашим найменшим прихильникам і хочемо показати що маємо для них нового. І тому сьогодні ми представили публіці наші вишиванки для хлопчиків і дівчаток, - це вироби різних кольорів та з різноманітними вишивками, це яскравий та оригінальний одяг, як і самі діти. Бажаємо нашим хлопчикам і дівчаткам берегти любов до української вишиванки, а ми у цьому їм допоможемо», - розповідає власниця магазину «Галерея Вишиванок» Тетяна.