27 липня 2017 року у Тернополі у ресторані «Хутір» відбулася презентація 19-го номеру журналу «City Life». На святі лунали пісні, можна було побачити запальні танці, серед яких був козацький бойовий гопак. Також на презентації відбувся показ мод.

Темою вечірки були українські мотиви, чимало гостей, підтримуючи атмосферу свята, прийшли у вишиванках. 

«У цю прекрасну літню пору, коли все довкола таке красиве, зелене, ми вирішили зробити барвисту вечірку в українському стилі. Ми любимо національні мотиви і вболіваємо за нашу культуру та рідний край», - розповідає співвласниця журналу «City Life» Тетяна Шершун.

На вечірці в українському стилі особливу увагу привертала колекція вишуканого національного українського одягу від «Галереї Вишиванок». У цих виробах були одягнені ведучі свята.

«Ця вечірка саме для нас і таких, як ми – людей, які люблять усе українське і шанують вишиванку. Вечірка в українському стилі завжди має піднесений, святковий, родинний настрій, дає відчуття єдності між людьми та створює невимушену атмосферу. І сьогодні ми намагалися створити саме такий настрій разом з організаторами заходу. Коли наші чудові ведучі виходять в національному українському одязі – вони не просто показують, що зараз стильно, а й ще раз нагадують публіці, що потрібно частіше одягати українське, аби вишиванки завжди були на виду і в моді. Ми також раді, що на сторінках нового номеру  «City Life» ми розповіли про наші вишиванки, разом із цим журналом ми популяризуємо національний український стрій і цим дуже задоволені. Шануймо українське, адже воно найкраще!», - каже власниця магазину «Галерея Вишиванок» Тетяна.